DWT Jazz
DWT Jazz DWT Jazz DWT Jazz DWT Jazz DWT Jazz DWT Jazz

DWT Jazz

15-30 hverdager
Varenummer
DWT Jazz
ingen

DWT Jazz - Elegansen understreker klassen på modell Jazz og suvereniteten. 

kr 10 140,00
Inkl. MVA
- +

DWT Jazz

Elegansen understreker klassen på modell Jazz og suvereniteten. Et kraftig tak og åndbar stoff i veggene sammen med de særlige utluftningsvinduer i sidene gir en komfort, som du ikke vil klare deg uten på dine reisemål eller på din oppstillingsplassen for sesognen. Et godt argument.

Til campingvogner med op til 250 cm teltskinnehøyde.

Takmål:
Størrelse 1: 275 cm
Størrelse 2: 325 cm
Størrelse 3: 375 cm
Størrelse 4: 425 cm

Generelt utstyr:
kan fastspendes inn-/utvendig med fleksible oppspendingsbarduner; gresskant med øyer; vannret og lodret løpegang i forstykket, som kan lukkes med velcrolukning.

Materiale: 
Tak, beskyttelses- og gresskant av polyester i høy kvalitet og med plastbelegging på begge sider, værbestandig og alle deler fult avtørringsegnede; sidestykker og forstykke av trailtex, polyester med coating på den ene side, lysekte og lett å pleie; den forarbeidete vinduesfolie absorberer ca. 90 % af UV-strålene.

Forstykke: 
kan tas ut og klappes ned til veranda; mulighet for stormsikring under vinduene og på takhjørnene; vinduene er forsynet med gardiner.

Sidestykker: 
i hvert sidestykke en dør, der kan rulles til side; myggnetting under vinduet med åpning og lukning av folieklapp gir en god tverrventilasjon i teltet: sidevinduene er forsynet med gardiner; skumplastvulster fastgjøres med velcrolukning og trykkes med trykkstenger mot campingvognen for bedre tettning. Ekstra høytplasseret utluftninger for den nødvendige luftutskiftning i teltet; Mulighet for stormsikring under vinduene.

Stenger:
Som standard med 25 x 1 mm stålstenger og vinklet trykkstang.

Leveringsomfang:
Teltduk, stenger, gardiner, hjul- og vindavskjermning, oppspendingsmateriale

Mer informasjon
Merker DWT
Write Your Own Review
Du omtaler:DWT Jazz
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.