DWT Paradies III 240

15-30 hverdager
Varenummer
DWT Paradies III 240

Paradies III modellen er helt fantastisk. Den har et tidløst utseende og et imponerende godt forhold mellem pris og ytelse

kr 16 292,00
- +
DWT Paradies III 240
DWT Paradies III 240 DWT Paradies III 240 DWT Paradies III 240 DWT Paradies III 240 DWT Paradies III 240

DWT Paradies III 240

Paradies III modellen er helt fantastisk. Den har et tidløst utseende og et imponerende godt forhold mellem pris og ytelse. Materialer av høy kvalitet, eksklusiv forarbeidning og utstyr, den er utvalgt til sesong- og helårscamping, som oppfyller alle erfarne campisters ønsker og behov. Tilgjengelig i 240 cm eller i 280 cm (ekstra dybde)..

Teltdybde / Utheng: 
ca. 240 cm / ca. 20 cm

Materiale:
Tak, forstykke og sidevegger er fremstillet af polyestervev av høy kvalitet, som er coated på begge sider, værbestandig og helt vaskbar, den benyttede vinduesfolie absorberer 95% af UV-strålingen.

Forstykke:
2-delt, segmenterne kan tas ut og kan byttes med hverandre; vinduer kan lukkes med avdekkninger og glidelås; inngangsdøren kan rulles vekk opp eller mot siden; verandaeffekt; vannrette og loddrette hulsømmer med burrelukke; fra størrelse 17 med fire vinduer.

Sidestykker
Kan tas ut; begge vegger med myggnetting-/folievindu og dobbel vinduesavdekking, mørkleggingsgardin stenges med glidelås i siden.  Dessuten har begge vegger et separat myggenettingsvindu, som kan lukkes med en mørkleggingsgardin og ved hjelp av et glidelås.  Myggenettvinduets mørkleggingsgardin kan i den ene side plugges fast som ventilasjonsavdekking og gir dermed en beskyttet, vær-uavhengig ventilasjon inne i teltet.  Høyre sidestykke er dessuten utstyret med en inngangsdør, som kan rulles til side.  Vannrett løpegang med velcrolukkning til stormstenger i begge sidestykker; mulighet for tilbygging av karnap i høyre side.

Stænger:
25 x 1 mm stål; fra størrelse 11 levering med to ekstra takstenger, fra størrelse 13 med to ekstra orkanstenger, fra størrelse 18 med 4 ekstra takstenger, fra størrelse 21 med 4 ekstra stormstenger.

Mer informasjon
Merker DWT
Write Your Own Review
Du omtaler:DWT Paradies III 240
Copyright © 2013-2017 Magento, Inc. All rights reserved.