Ventura Air Vivo W300

3-10 hverdager
Varenummer
Ventura Vivo

Ventura Vivo er et kompakt og smart lufttelt til både campingvogner og bobiler. 

kr 14 322,00
- +
Ventura Air Vivo W300
Ventura Air Vivo W300 Ventura Air Vivo W300 Ventura Air Vivo W300 Ventura Air Vivo W300 Ventura Air Vivo W300

Ventura Vivo

Ventura Vivo er et kompakt og smart lufttelt til både campingvogner og bobiler. Vivo lufttelt er med sin elegante og enkle form det perfekte valg til korte ferier i den frie natur, med bobiler eller campingvogner. Ventura Vivo er utroligt enkelt å sette opp og like enkelt å gjøre om til et åpent solseil for å skape skygge under i det solrike eventyr. Trekkstopperen sikrer perfekt tilkobling til campingvognen, og med dobbel vulst kan teltet festes både til campingvogn og bobil.

Detaljer: Dobbel lyspaneler i taket, avtakbar front (glidelås), sidedører/- vinduer med ventilasjon, fastsydde gardiner og mulighet for å rulle hele fronten til side, Advanced Air System, trekkstoppere med luft mot campingvognen, forberedt for LED strips, velkjendte Isabella materialer, reflekterende barduner, lommer til barduner, dobbelvulst, dobbel luftpumpe, 50 cm utheng.

Ventura Air Vivo er tilgjengelig i to størrelser.

Vivo med blå markering er til campingvogner med en skinnehøyde på 255 cm og Vivo med orange markering er til bobiler med en skinnehøyde på 270-290 cm.

Mer informasjon
Merker Ventura
Custom Stock Status Vi sender altid hurtigst muligt
Write Your Own Review
Du omtaler:Ventura Air Vivo W300
Copyright © 2018 Campstuff ApS. All rights reserved.