Data Sikkerhet

Laster inn...

Data Sikkerhet

www.campstuff.no bruker cookies. Loggstatistikk brukes på www.campstuff.no som betyr at et statistikksystem innsamler informasjon som kan gi et statistisk bilde av hvor mange besøkende nettsiden har hatt, hvor de besøkende kommer inn på siden fra, og på hvilken del av nettside de er på når de velger å forlate den mm.

På www.campstuff.no bruker vi loggstatistikk i håp om å optimere nettbutikken og dens funksjonalitet. 

For at du skal inngå en avtale med oss via nettbutikken, må du registrere deg med følgende personlige opplysninger:

- Navn

- Adresse

- Telefonnummer

- E-mail adresse

Formålet med å registrere dine personlige opplysninger er å kunne levere varen til deg. Disse opplysningene registreres hos CampStuff hvor de oppbevares i 5 år for så å bli slettet. Når vi lagrer dine personlige opplysninger via våres nettside, sikrer vi at det aldri skjer uten din tillatelse, så du er informert om akkurat hvilken opplysninger vi lagrer og hvorfor. Den dataansvarlige på www.campstuff.no er Niels Meldgaard, og avdelingen underlagt ham har tilgang til opplysningene.

Vi oppbevarer ikke krypterte opplysninger.

Vi sender ikke krypterte opplysninger.

Opplysninger avgitt til www.campstuff.no vil under ingen omstendigheter formidles videre til en tredjepart, og vi registrerer ingen personfølsomme opplysninger.

Som registrert hos CampStuff har du alltid rett til motsette deg registreringen. Du har også rett til innsikt i hvilke opplysninger som registreres om deg. Disse rettighetene har du etter persondataloven og henvendelse i forbindelse med dette rettes til Niels Meldgaard på shop@campstuff.no

Copyright © 2021 Campstuff ApS. All rights reserved.