Handelsbetingelser

Handelsbetingelser til Online handel på Campstuff.no

Alle priser er i Norske Kroner inkludert 25% MVA og innfortolling er innkludert for alle ordre. Norsk org. nr.: 824 796 882

Man må være over 15 år for å handle på campstuff.no. 

Alle produktene er omfattet av 2 års reklamasjonsrett mot fabrikksfeil. Dette betyr, at du enten kan få varen reparert, byttet eller få pengene tilbake avhengig av den konkrete situasjon. Dette betinger selvfølgelig at reklamasjonen er gyldig, og at mangelen ikke er oppstått ved feil bruk av produktet eller annen skadelig påvirkning.

Du skal reklamere innenfor rimelig tid etter at du har oppdaget feilen med varen. Hvis det reklameres innenfor 2 måneder etter feilen er oppdaget, vil reklamasjonen alltid være innenfor rimelig tid.

Kontakt oss på shop@campstuff.no for nærmere avtale om retur og reklamasjon.

Ved forespørsel sender vi en fraktlabel til returnering av defekte varer, så disse kan sendes uten kostnad for våre kunder. Utgifter for fraktomkostninger som ikke er avtalt på forhånd med CampStuff refunderes ikke. Hvis reklamasjonen ikke er gyldig vil kunden etterfølgende bli fakturert for de fraktomkostningene Campstuff har hatt i forbindelse med behandlingen av den ugyldige reklamasjonen.

Du skal alltid kontakte Campstuff før du sender en vare i retur. I noen tilfeller skal varen sendes direkte til importøren. Dette sparer både tid og penger for alle parter.

Vennligst bemerk at vi ikke mottar varer sendt med etterkrav.

I de fleste tilfeller sender vi bestillingen din innenfor 1-3 arbeidsdager. Unntaket er varer som er i restordre eller krever spesielle fraktløsninger. Vi informerer om leveringstiden innenfor 1-3 arbeidsdager hvis varen ikke kan sendes innenfor den oppgitte leveringstiden. Alle ordre bekreftes på mail.

Når du handler på www.campstuff.no er all kommunikasjon i utgangspunktet på Norsk, men det kan forekomme mail og telefon korrespondanse på Dansk.

Frakt

Alle ordre pålegges frakt i henhold til våre standard fraktbetingelser, sendingen tar normalt 4 - 10 hverdager, men det kan forekomme forsinkelser. Varer som ikke er lagervarer har oppgitt lenger leveringstid.

Betalingsmuligheter

Du kan velge mellom 2 forskjellige betalingsformer

1. Betaling med kort - debit og kredit kort, Visa, MasterCard, etc. 

Når du har utfylt ordreformularen, blir du via en sikker forbindelse (SSL) sendt videre til Quickpay, hvor du skal inntaste kortnummer og utløpsdato. Hvis du er usikker på bruk av kredittkort på nettet, kan du lese mer om betaling på nettet på www.teller.no

Når vi har registrert orderen, sender vi din bestilling innenfor 1 - 3 arbeidsdager, så lenge varene er på lager.

Det pålegges ikke ytterlige gebyr på orderen.

Betaler du med betalingskort er du alltid sikret mot missbruk. Du har nemlig muligheter for å avvise betalingen når du mottar betalingsoversikten din. Du har ingen selvrisiko hvis kortet ditt er blitt misbrukt i en internettbutikk som bruker SSL (Secure Socket Layer) i betalingssystemet sitt. Dermed er du bedre sikret enn i den fysiske verden hvor du har selvrisiko hvis bankkortet ditt blir misbrukt ved hjelp av pinkoden.

Data som du sender i forbindelse med kjøp som betales med bankkort er kryptert (SSL), og det er derfor kun Teller som ser dem. Hverken www.campstuff.no eller andre har muligheter for å lese dataene. Beløpet for varene trekkes først når varene blir sendt fra www.campstuff.no. Det kan aldri trekkes et høyere beløp enn det du har godkjent ved kjøpet.

 

2. Klarna Payments.

Når du bestiller med Klarna vil du motta en Faktura fra Klarna når vi har sendt ordren din fra oss, og denne har en betalingfrist på 2 uker. 

Når du bestiller med Klarna som betalingsmetode vil du bli kredit sjekket automatisk av Klarna, og du vil da enten bli godkjent eller ikke etter vurdering. 

For å kunne tilby deg Klarnas betalingsløsninger, kan vi komme til å overføre dinepersonopplysninger i kassen i form av kontakt- og ordredetaljer til Klarna, for at Klarna skal kunne vurdere hvorvidt du kvalifiserer for deres betalingsløsninger og for å skreddersy disse betalingsløsningene til deg. Dine overførte personopplysninger blir behandlet i tråd med Klarnas egen personvernerklæring.”

Copyright © 2021 Campstuff ApS. All rights reserved.