Laster inn...
Swipe to the left

Campingprodukter

Campingprodukter
14. mai 2015

Det finnes et bredt utvalgt av campingproukter i dag, både til kresne luksuscampister, til barnefamilier og til retrocampistene som vil tilbake til naturen og det enkle ferieliv. De forskjellige campingsegmenter stiller forskjellige krav til deres campingprodukter, men alle campister setter pris på komfort og kvalitet.

Campingprodukter til retrocampister

Opprinnelig var camping en ferieform med fokus på naturen, og mange moderne campister søker tilbake til den enkle campinglivsstil med nostalgiske tekstiler, ro, avslappning og fellesskap. Den minimalistiske campingstilen handler om å klare seg med færrest mulig campingprodukter  - det skal være lite med godt. Komfortable bord og stoler og praktiske oppbevaringsmøbler er nødvendig. Retrocampistene søker tilbake til naturen for å finne ro i en stresset hverdag med for mye informasjon  – de har behov for å slukke mobilen og tar ikke dataen med på campingferie.

Campingprodukter til luksuscampister

Lususcampistene derimot, kan saktens finne på å ta både TV, laptop og mobil med på ferie. De vil ikke gå på kompromiss når det gjelder campingprodukter. Luksuscampistene har bruk for mange mobile og fleksible campingprodukter, for eksempel oppbevaringsmøbler til klær, og ting som gjør livet like komfortabelt som i sitt eget hjem. De vil ha ergonomiske stoler og bord, hvor de kan jobbe mens barna leker. For luksussegmentet er det ingen grenser for hvor mange forskjellige campingprodukter man kan innrette seg med.

Kjempe utvalg av campingprodukter

CampStuff har et enormt utvalg av campingprodukter. Vi fører merkene Isabella, Camper, WeCamp, Westfield, Fiamma, Outwell, Truma, Enduro og mange flere.

I butikken vår har vi utstillt campingprodukter, og vi er alltid klar til å gi den rette rådgivning.

Hvis du er på jakt etter campingprodukter som for eksempel et nytt fortelt og nye campingmøbler, kan demonstrasjonsmodellene hjelpe med å velge det som passer best for deg.

Våre fleksible og mobile campingmøbler kombinerer lav vekt med høy komfort.

Vår nettbutikk tilbyr hurtig og billig levering av campingprodukter over hele landet, for eksempel direkte til campingplassen.

 

Klik her og kom til vores webshop

Posted in: Produkt Informasjon
Copyright © 2021 Campstuff ApS. All rights reserved.