Norges beste campingblogg

Vintersikring

Vi blir ringt ned av kunder som ikke har fått forteltet sikret for vinteren, litt det samme som å få satt på vinterdekk - vi får det først gjort når snøen har falt.

Men hva bør du egentlig gjøre hvis du har en campingvogn hvor du bruker forteltet hele året?

Jeg bestemte meg for å ringe Claus Ikjær Husballe, som er salgssjef i Isabella i Vejle, som er en av Europas ledende teltprodusenter.

29. januar 2021

Camping guide

Bruk sommeren på det som virkelig betyr noe - med vår guide til campingutstyr unngår du unødvendig styr.

11. september 2017

Outwell Montana 6 Smart Air Technical Cotton

Har du mye erfaring innenfor camping vet du at det er nødvendig å betale litt ekstra om du vil ha et telt i særklasse. Her hos Camping & Fritid Horsens har vi erfart at mange av kundene våres nettopp er villig til å investere ekstra penger i telt og campingutstyr for å sikre seg ordentlig kvalitet.

16. mars 2016

Outwell oppblåsbare fortelt

Hos Campstuff.no har vi gledet oss til å kunne presentere kundene våres for denne nyheten fra Outwell. Det er snakk om en kolleksjon av oppblåsbare fortelt til campingvognen, som tar vekk det som ellers er et bry å måtte sette opp allminnelige telt. 

16. mars 2016

Isabella Ambassador Seed

Hver sæson er det spændende at se, hvad producenten Isabella disker op med af nye telte i deres i forvejen store sortiment. Læs mere om nyheden Isabella Ambassador Seed fortelte nedenfor! 

16. mars 2016

DWT Telt

Er du på jakt etter et godt fortelt i tysk kvalitet, er DWT det riktige valget. Hos CampStuff handler vi med alle produkter fra DWT til gode priser. På Camping Webshoppen vår kan du bestille produktene, og eventuelt få et fortelt levert direkte til adressen din.

15. mai 2015

Campingprodukter

Det finnes et bredt utvalgt av campingproukter i dag, både til kresne luksuscampister, til barnefamilier og til retrocampistene som vil tilbake til naturen og det enkle ferieliv. De forskjellige campingsegmenter stiller forskjellige krav til deres campingprodukter, men alle campister setter pris på komfort og kvalitet.

14. mai 2015

Truma

Så godt som alle campere i Europa kjenner til merket Truma. Siden Philipp Kreis grunnla det i 1949, har Truma tilbudt komfortabelt tilbehør til campingvogner og autocampere. Allerede i 1961 har Truma utviklet den ’første offesielle annerkjente campingvognsovn’, som også gjorde det mulig å campe om vinteren.

13. mai 2015

WeCamp

WeCamp produserer mange forskjellige campingartikler, som alle kan kjøpes her på CampStuff.

12. mai 2015

Isabella produkter

Isabella Commodore er utgitt i to utgaver. Isabella Commodore Seed er veldig lik forgjengeren i både farge og utsende, men det er noen forandringer i både frontpanelene og sideveggene.

11. mai 2015
Copyright © 2021 Campstuff ApS. All rights reserved.