Laster inn...
Swipe to the left
6. november 2020 No comments

Omnia ovn

Ja ja, jeg ved godt det ikke er en nyhed men jeg er bare selv så begejstret for den så den fortjener lidt mere omtale.

Det er selvfølgelig Omnia ovnen jeg snakker om.

Kender du den ikke eller er du en af de mange hundrede der har anskaffet dig en så læs mere her

11. september 2017

Camping guide

Bruk sommeren på det som virkelig betyr noe - med vår guide til campingutstyr unngår du unødvendig styr.

Read More Posted in: Guide
16. mars 2016

Outwell Montana 6 Smart Air Technical Cotton

Har du mye erfaring innenfor camping vet du at det er nødvendig å betale litt ekstra om du vil ha et telt i særklasse. Her hos Camping & Fritid Horsens har vi erfart at mange av kundene våres nettopp er villig til å investere ekstra penger i telt og campingutstyr for å sikre seg ordentlig kvalitet.

Read More Posted in: Nyhet
16. mars 2016

Isabella Ambassador Seed

Hver sæson er det spændende at se, hvad producenten Isabella disker op med af nye telte i deres i forvejen store sortiment. Læs mere om nyheden Isabella Ambassador Seed fortelte nedenfor! 

Read More Posted in: Nyhet
16. mars 2016

Outwell oppblåsbare fortelt

Hos Campstuff.no har vi gledet oss til å kunne presentere kundene våres for denne nyheten fra Outwell. Det er snakk om en kolleksjon av oppblåsbare fortelt til campingvognen, som tar vekk det som ellers er et bry å måtte sette opp allminnelige telt. 

Read More Posted in: Nyhet
15. mai 2015

DWT Telt

Er du på jakt etter et godt fortelt i tysk kvalitet, er DWT det riktige valget. Hos CampStuff handler vi med alle produkter fra DWT til gode priser. På Camping Webshoppen vår kan du bestille produktene, og eventuelt få et fortelt levert direkte til adressen din.

14. mai 2015

Campingprodukter

Det finnes et bredt utvalgt av campingproukter i dag, både til kresne luksuscampister, til barnefamilier og til retrocampistene som vil tilbake til naturen og det enkle ferieliv. De forskjellige campingsegmenter stiller forskjellige krav til deres campingprodukter, men alle campister setter pris på komfort og kvalitet.

13. mai 2015

Truma

Så godt som alle campere i Europa kjenner til merket Truma. Siden Philipp Kreis grunnla det i 1949, har Truma tilbudt komfortabelt tilbehør til campingvogner og autocampere. Allerede i 1961 har Truma utviklet den ’første offesielle annerkjente campingvognsovn’, som også gjorde det mulig å campe om vinteren.

12. mai 2015

WeCamp

WeCamp produserer mange forskjellige campingartikler, som alle kan kjøpes her på CampStuff.

11. mai 2015

Isabella produkter

Isabella Commodore er utgitt i to utgaver. Isabella Commodore Seed er veldig lik forgjengeren i både farge og utsende, men det er noen forandringer i både frontpanelene og sideveggene.

Copyright © 2018 Campstuff ApS. All rights reserved.