Laster inn...
Swipe to the left

Vintersikring

Vintersikring
29. januar 2021 No comments

Vi blir ringt ned av kunder som ikke har fått forteltet sikret for vinteren, litt det samme som å få satt på vinterdekk - vi får det først gjort når snøen har falt.

Men hva bør du egentlig gjøre hvis du har en campingvogn hvor du bruker forteltet hele året?

Jeg bestemte meg for å ringe Claus Ikjær Husballe, som er salgssjef i Isabella i Vejle, som er en av Europas ledende teltprodusenter.

Isabella Vintersikring

"Claus, jeg antar ikke at jeg ikke for deg til å si at et Isabella-telt har godt av å stå opp hele året?"

"Våre vanlige A-måltelt er ikke ment å stå opp hele året. De kan fungere bra hvis du installerer ekstra stenger (vintersikring). Imidlertid må man være klar over at levetiden til telt kan bli veldig forkortet. Hvis du vil ha et telt som vil være oppe hele året, har vi Isabella Winter, Universal-telt og Villa som kan brukes. Det er også viktig at du snakker med forsikringsselskapet ditt om de vil dekke evt. skader på teltet."

"Men hvis du har tatt valget om å sette opp teltet hele året, hvordan kan du best sikre det?"

"Da må du kjøpe en vintersikring med ekstra stolper i taket og ekstra støttestenger."

"Isabella lager også termisk tak - hvordan fungerer de?

"Det er en duk du legger opp under teltet. Det tar dråpene som kommer fra taket. Hvis du camperer på denne tiden av året, vil det være kondens i teltet."

"Og til slutt Claus - har du andre gode råd til campister som vintercampere - i tillegg til å kjøpe et Isabella vintertelt?"

"Hvis du camper på denne tiden av året, og er det viktig at du sikrer teltet med ekstra stolper og stormstropper. Jeg vil også si at man bør huske å se på værmeldingen. Hvis det er snø, kan det hende du må kjøre en ekstra tur og se på teltet ditt. Hvis det er fuktig snø som kommer og ikke glir av taket på teltet, kan det være så tungt at teltet kollapser.

Til slutt vil jeg si at hvis camperer hele året, bør man vurdere et villatelt. Det kan stå opp hele året uten at du trenger å bekymre deg."

"Takk for informasjonen Claus, jeg vil raskt gi informasjonen videre til våre kundene."

Posted in: Produkt InformasjonGuideNyhet
Copyright © 2021 Campstuff ApS. All rights reserved.