Laster inn...
Swipe to the left

DWT Telt

DWT Telt
15. mai 2015

DWT fortelt – Kvalitetsfilosofien – et komplett sortiment til ethvert krav

Er du på jakt etter et godt fortelt i tysk kvalitet, er DWT det riktige valget. Hos CampStuff handler vi med alle produkter fra DWT til gode priser. På Camping Webshoppen vår kan du bestille produktene, og eventuelt få et fortelt levert direkte til adressen din.

DWT campingtilbehør

Filosofien hos DWT kan forklares med få ord: Kvalitet som holder, Funksjon som virker og Design som overbeviser.

DWT utvikler produktene sine etter disse målsetningene som de har pålagt seg selv, og som de overvåker nøye. De tilbyr de riktige produktene til enhver ferie eller reiseform, til ethvert behov og for enhver lommebok. Fra fortelt eller deltelt, til reise og sesongcamping, og videre med busstelt og solseil, helt til outdoor utvalget til touring og trekking.

DWT Kvalitet som holder

DWTs kvalitetsstyring setter høye mål som skal overholdes. Med firmaets tyske produksjonssted, faglig kompetente medarbeidere og med integrasjon av eksterne kontrollinstitutter, er du som kunde sikret god kvalitet.

DWT Funksjon som virker

Ingeniørene hos DWT utvikler løsninger som gjør feriedagene dine enda mer behagelige. Med fokus på deltaljeløsninger som holder et helt ’teltliv’, og som heller ikke er redd for vær og vind.

DWT Design som overbeviser

Å oppfinne forteltet igjen og igjen. Det er etter dette mottoet at det kreative team hos DWT utarbeider nye ideer til utforming av teltets design igjen og igjen. DWT er i denne sammenheng alltid åpne for nye forslag. For eksempel ble firmaets design-høydepunkt ’Curve’ utviklet av studenter på det tekniske universitetet i Dresden.

Mange Varianter

DWT telt lager mange varianter av fortelt, helt fra små busstelt, til store fastliggertelt.

Vi kan blandt annet nevne følgende modeller:

DWT Columbus 240, DWT Columbus 300, DWT Jubilee 25, DWT Sun Rise, DWT Tempo, DWT Solseil Flair Vario, DWT Mars og flere. Så hvis du skal ha et nytt fortelt, er det verd å ta en titt på utvalget vårt fra DWT.

SE VORES DWT FORTELTE HER

dwt telt

Posted in: Produkt Informasjon
Copyright © 2021 Campstuff ApS. All rights reserved.