Laster inn...
Swipe to the left

Isabella Ambassador Seed

Isabella Ambassador Seed
16. mars 2016

Isabella Ambassador Seed - I fronten med design og funksjonalitet

Hver sesong er det spennende å se hva produsenten Isabella disker opp med av nye telt i det i forveien store sortimentet. Les mer om nyheten Isabella Ambassador Seed fortelt nedenfor!


 

Isabella Ambassador Seed - Det ultimative rejsetelt

Året 2016 lover inntil videre godt med nye modeller som Ambassador Seed, som er en oppdatert utgave av modellen som har mer enn 30 års erfaring. Navnet og arven forplikter, og hos Campstuff.no er vi absolutt ikke i tvil om at det nye Ambassador Seed teltet vil leve opp til dine helt sikkert høye forventninger.

penta_thirty_main_full

Produsenten Isabella er kjent for å lage noen av de beste forteltene på markedet, og med deres nye Ambassador Seed fortelt for sesongen 2016 er de igjen fremst både med hensyn til design og funksjonalitet. Mange anser Ambassador modellen for å være “det ultimate reisetelt”, noe vi hos Campstuff.no må si oss helt enige i. 

Ambassador Seed forteltet er lett å sette opp, noe mange campere setter stor pris på. Med hensyn til vekt, veier dette forteltet ikke mye til tross for dets rommelige størrelse. Det har en dybde på 2,5 meter, noe som gjør det til et veldig fint standard fortelt for de fleste campere - også barnefamilier. Fleksibiliteten er på topp for Isabellas Ambassador Seed har veldig mange åpningsmuligheter. Faktisk vil vi hos Campstuff.no mene at markisen er utstyrt med alle åpningene en camper kunne ønske seg.  

 

 

Isabellas fortelt er blant annet kjent for å alltid ha gode inneklimaer, og her er Ambassador Seed absolutt ingen unntagelse. Teltet er som alltid hos Isabella fremstilt av materialet Isacryl, som er utrolig pustende. Åpningene i teltets gavle har myggnett, som holder uventede bevingede gjester ute, men som samtidig gjør det mulig å lufte ut hele dagen. 

penta_thirty_partition_full

Veldig mange som camper har opplevd at det blir dannet ubekvem kondensvann på forteltets tak, men dette problemet har ikke Ambassador Seed fra Isabella. Takets ytterside har nemlig en spesiell belegging mens innersiden er mønstret. Dette minimerer dannelsen av kondsensvann.

Når du neste sesong skal kjøpe ditt Ambassador Seed telt hos Campstuff.no, vil du kunne velge mellom to forskjellige rammer: den sterke Zinox stålrørsrammen med T-Rex teleskoplåser eller den lette CarbonX rammen med IsaFix låsbeslag. Førstnevnte ramme tilbyr maksimal stabilitet, mens sistnevnte minimerer teltets vekt. 

Forteltet vil som standard bli levert med følgende utstyr: verandastang, Urban Sand gardinsett, understykke, Fix20, hjulavdekning, Typhoon stormoppsetning, stang- og pluggpose med pluggopptager samt teltveske. Du vil som alltid ha mulighet for å kjøpe ekstra utstyr i form av: dørmarkise, Annex 250, frontparti av nett, nettgavl, skillevegg, Cosy Corner II, front solseil, stormsikringsett og takrenne. Dette ekstra-utstyret vil du kunne lese mer om når produktene kommer til nettbutikken vår i 2016.

Vi spår allerede at Ambassadors stolte arv vil bli hedret i den nye Ambassador Seed modellen, som vil finnes i nettbutikken her hos Campstuff.no i 2016. Du har masse å glede deg til både med Ambassador Seed og de mange andre spennende nyhetene fra Isabella, som vi vil kunne presentere for deg for neste år. 

Posted in: Nyhet
Copyright © 2021 Campstuff ApS. All rights reserved.