Laster inn...
Swipe to the left

Outwell oppblåsbare fortelt

Outwell oppblåsbare fortelt
16. mars 2016

Outwell oppblåsbare fortelt - Gjør det enkelt å sette opp et fortelt 

Hos Campstuff.no har vi gledet oss til å kunne presentere kundene våres for denne nyheten fra Outwell. Det er snakk om en kolleksjon av oppblåsbare fortelt til campingvognen, som tar vekk det som ellers er et bry å måtte sette opp allminnelige telt. Det nye innovative designet i Outwells Smart Air polyesterfortelt er en helt ny måte å campe på, som vi vet at våres mange dedikerte campingentusiaster og kunder vil sette pris på. 


 

Velg mellom flere forskjellige fortelt i den nye kolleksjonen

Det er tre forskjellige modeller av oppblåsbare Outwell fortelt å velge mellom i den nye Smart Air kolleksjonen, som nettopp har kommet til nettbutikken til Campstuff.no. Den første modellen er Laguna Coast, som er den minste og enkleste varianten av de nye Outwell oppblåsbare forteltene. Dette forteltet har et tildekt område, som passer perfekt til avslapning eller ekstra oppbevaring. 

penta_thirty_main_full

I mellomklassen finner vi modellen Pacific Coast, som er lik Laguna Coast i sitt design, bortsett fra at Pacific Coast er større og har et dypere og mer tildekt inngangsparti som gir ekstra le for vind og vær. 

Sist men ikke minst rommer kolleksjonen Venice Coast, som er et stort fortelt i absolutt luksusklasse. Her er inngangspartiet adskilt fra selve oppholdsrommet, som er utstyrt med store åpne vinduspartier som sørger for at det kommer masse lys inn i det oppblåsbare forteltet. Vi har naturligvis alle tre modellene i Campstuff.no nettbutikk. 

 

 

 

Enkel oppsetning på et øyeblikk

Som allerede nævnt er det nemmere end nogensinde før at opsætte de nye Outwell oppustelige fortelte. Smart Air forteltene monteres på campingvognen efter normal procedure, hvorefter du tilslutter en tovejspumpe eller anden eldreven pumpe til forteltets ventil. Pumpen rejser teltet på få sekunder uden, at du som campist skal gøre andet end at slutte pumpen til ventilen. Der følger en solid tovejspumpe med til alle Outwell Smart Air fortelte.

Unik og ekstra stabil konstruksjon

penta_thirty_partition_full

Selve Smart Air forteltenes konstruksjon har mye å gjøre med at det nå er enklere enn noensinne før å sette opp fortelt til campingvognen sin. Alle loddrette rør i teltets konstruksjon er koblet til et vannrett rør i teltets tak, som er med til å gi den ekstra stabiliteten og sikkerheten mange campere etterspør når de skal velge et nytt fortelt til campingvognen. Rørene i Smart Air teltene er utført i Outwells Advanced Air Tube System, som er med til å gjøre den oppblåsbare oppsetningen mulig. 

Holdbarheten og stabiliteten sikres ytterligere av det unike polyster-materialet Outtex 6000, som er noe av det beste innenfor moderne teltmateriale. Det er utvalg spesielt til de nye Outwell Smart Air forteltene, som kommer i en fin grå farge med komplimenterende svarte striper. 

Disse tekniske spesifikasjonene gjør seg gjeldende for alle tre modellene i kolleksjonen av oppblåsbare fortelt fra Outwell. 

Aftagelig bund for nem vedligeholdelse og større fleksibilitet

Bunnen i alle tre modellene kan lynes av, som sammen med Outwell Awning Draught Protection systemet, gir forteltene et insekt- og trekkfritt, men fortsatt sunt og gjennomluftet inneklima. Den avtakbare bunnen - Sealed Ground System - gjør det enkelt å vedlikeholde og oppbevare de oppblåsbare teltene når de ikke er i bruk. Det er fortsatt sånn at det er visse campingplasser det ikke er tillatt å campe med fortelt med bunn i, som gjør det godt å ha muligheten for å sette opp teltet både med og uten bunn. 

Flot og luftigt design i de nye oppustelige fortelte

I klassisk Outwell stil har både Laguna Coast, Pacific Coast og Venice Coast store vinduspartier og inngangspartier, som gir et godt utsyn samt en lys og romlig fornemmelse i forteltene. Oppholdsrommene er deilige å være i og ligger i høy grad opp til å bli brukt når du camper.

Outwell Laguna Coast

 De store vindus- og inngangspartiene er godt beskyttet med nett som holder uønskede insekter på sikker avstand. Lynlåsgardiner og tonet ruter er med til å gi mer privatliv når det ønskes, i tillegg til at det holder skadelige UV-stråler ute. 

Det er som alltid mulighet for å kjøpe matchende ekstrautstyr til de flotte, nye forteltene her hos Campstuff.no. Med til hver modell er det mulig å kjøpe et matchende gulvteppe, som både gir god komfort og isolerer teltets bunn. 

Vi er sikre på at de nye Outwell oppblåsbare Smart Air forteltene vil gi stor glede og begeistring blant kundene våres. Her hos Campstuff.no er vi i hvertfall ikke i tvil om at den nye kolleksjonen vil bli en suksess.

Posted in: Nyhet
Copyright © 2021 Campstuff ApS. All rights reserved.