Laster inn...
Swipe to the left

Outwell Montana 6 Smart Air Technical Cotton

Outwell Montana 6 Smart Air Technical Cotton
16. mars 2016

Byd Outwell Montana 6SATC velkommen til sortimentet her hos Campstuff

Har du mye erfaring innenfor camping vet du at det er nødvendig å betale litt ekstra om du vil ha et telt i særklasse. Her hos Campstuff.no har vi erfart at mange av kundene våres nettopp er villig til å investere ekstra penger i telt og campingutstyr for å sikre seg ordentlig kvalitet. Det er grunnen til at vi er så glade for å introdusere det nye Outwell Montana 6 Smart Air Technical Cotton (SATC) teltet til sortimentet våres. Med denne oppdaterte utgaven av en av Outwells mest populære klassikere, som ble kåret til årets telt i 2011, får du nemlig utrolig mye telt for pengene. Les mer om det spennende nye teltet nedenunder. 


 

En helt ny kolleksjon av oppblåsbare telt fra Outwell tilbyr camping som du aldri har prøvd det før

Outwell er et av Skandinavias aller største merker når det kommer til produksjon av luksuriøst og praktisk anvendelig campingutstyr. Som et nytt tiltak innenfor firmaets i forveien store og populære produktkatalog, kan de nå introdusere den nye Outwell Smart Air Technical Cotton (SATC) for nye såvel som gamle, trofaste kunder. Det er snakk om en nye serie av oppblåsbare telt, som anvender SATC materialet, som har mange gode egenskaper. Materialet skaper et selvregulerende inneklima, hvor det er kjølig i teltet på varme dager, og varmt i teltet på kjølige dager. SATC minsker dessuten dannelsen av kondensvann på teltets innerside. 

Det er ikke bare materialet SATC som utmerker den nye serien av telt fra Outwell som modellen Montana 6SATC inngår i, og som vi kan introdusere deg for her hos Campstuff.no. Det har aldri vært lettere å slå et telt opp, fordi Montana 6SATC og de andre teltene fra samme, nye kolleksjon er oppblåsbare. De er utstyrt med Outwells Advanced Air Tube System, som via merket One-Go Inflation Technology gjør det mulig å blåse selv store telt som Montana 6SATC opp via en el-pumpe på ganske kort tid. 

  

Helt nye rammer i det klassiske Montana 6SATC

Det er enkelt å reise det nye Montana teltet fra Outwell, fordi rammen samles i opprettstående rør i toppen via takstandgen. Det gjør teltet stivt og til et av de mest stabile fra Outwell noensinne. Det er gjennom disse rørene luften fra pumpen fordeles korrekt i teltet og skaper det perfekte trykket for enkel og stabil oppsetning.

Vinkelen på rørene i rammen gjør Montana 6SATC meget robust ovenfor vind. Hvis teltet er satt opp korrekt, kan det motstå vindstyrke 10.

 

Den enkle, fleksible og sikre oppsetningen understøttes ytterligere av Outwells Floating Guyline, samt deres Easy Pegging System. 

Fint, moderne og praktisk design som kun Outwell kan mestre

Vi i Campstuff.no blir imponerte om og om igjen over hvor dyktige Outwell er til å ta det beste fra deres klassiske telt sitt DNA og kombinere det med ny teknologi og funksjon. Innredningen av det nye oppblåsbare Montana 6SATC teltet er således velkjent, men oppdatert.

Fremst finner man et solseil, som beskytter mot skarpt sollys på ekstra solrike dager. Solseilet kan enten lynes helt av eller rulles tilbake, så du selv kan bestemme når det skal være i bruk. Outwell har alltid hatt stor sans for multifunksjonalitet og fleksibilitet i designet deres, og Montana 6SATC er absolutt ingen unntagelse.

Det romlige inngangspartiet i teltet er perfekt for å kunne legge fra seg våte klær og sko på de dagene som været viser seg fra sin mindre sjarmerende side. Bunnen i inngangspartiet er avtakbart, hvilket er praktisk i flere situasjoner. Det gjør det enkelt å rengjøre og vedlikeholde bunnen uten at hele teltet skal tas ned. Det er også praktisk i forbindelse med de campingplassene i Europa hvor det ikke er tillatt å campe med bunn i teltet.

Outwells Sealed Ground System sørger for at vann og innsekter holder seg på sikker avstand av teltets indre. Derutover er inngangspartiet naturligvis utstyrt med det beste innenfor myggnett, som også er med til å sikre et sunt inneklima i teltet.

 

Teltets oppholdsrom er stort og romlig, og oppfordrer til at du tar det i bruk og utnytter plassen. Selv om teltet er utstyrt med flotte, store vinduspartier, har du rikelig mulighet til å sikre deg ditt privatliv via de UV-beskyttende lynlåsgardinene. 

Forbedret sovekomfort i Montana 6SATC

Innerteltet i den nye modellen fra Outwell er utstyrt med et mørkt tak, som gjør det behagelig å sove i teltet selv om dagen. Utover det har Outwell anerkjent at den standardiserte sovebredden på 60 cm per person ofte er utilstrekkelig, som er grunnen til at de har tilført Montana 6SATC deres eget Sleep Comfort ikon som svarer til 70-80 cm per person. På den måten kan man både rette seg etter standarden og Outwells egen anbefaling.

Det nye Outwell Montana 6 Smart Air Technology Cotton teltet tilbyr enkel og fleksibel oppsetting med et mer stabilt teltkorpus samt forbedret komfort og soveplass. Det er akkurat de områdene kundene våres ofte etterspør. Montana 6SATC er derfor en spennende ny tilføyelse til sortimentet våres hos Campstuff.no. Vi er absolutt ikke i tvil om at teltet vil bli en markant suksess, og være til stor glede for mange norske campere fremover.

Posted in: Nyhet
Copyright © 2021 Campstuff ApS. All rights reserved.